JASPER ROOSELEER - thuisverpleegkundige

Mijn naam is Jasper Rooseleer. Ik studeerde in 2011 af als Bachelor in de Verpleegkunde aan de KHLeuven. Nadien volgde ik opleidingen in tabakologie en palliatieve zorgen. Momenteel volg ik een deeltijds traject Bachelor in de Psychologie aan de de Vrije Universiteit Brussel.

Na het behalen van mijn bachelor, ging ik aan de slag als psychiatrisch verpleegkundige in het Sint-Jozef ziekenhuis te Kortenberg. Nadien werkte ik verschillende jaren als verpleegkundige op de luchthaven van Zaventem. Dit combineerde ik met een deeltijdse functie bij Pilas, een praktijk voor psychiatrie en psychotherapie, waar ik samen met de psychiater instond voor psychodiagnostische testing.

Na een tweetal jaren in de priv├ęsector, keer ik nu enthousiast terug naar mijn passie: het verlenen van kwaliteitsvolle zorg met aandacht voor elk deelaspect van het leven van de zorgvrager. En waar kan dat beter dan in de thuisverpleging? Door volop in te zetten op kwalitatieve en integrale zorg, dragen we als zorgverlener positief bij aan de kwaliteit van leven en het comfort van de pati├źnt in de omgeving waar die nog steeds het liefst vertoeft. Gewoon thuis. Geen haastige verzorging, maar aandacht en zorg voor de mens als geheel. Ik kies voor CoZorg omdat ik geloof in een gezamenlijk project om dit te verwezenlijken.

JASPER ROOSELEER - thuisverpleegkundige
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x