SANDRA VAN DER VEKENS - thuisverpleegkundige

Hallo,

Ik ben Sandra, mama van 4 dochters en recent verhuisd van Mechelen naar Boortmeerbeek. 

Ik ben reeds meer dan 20 jaar actief in de zorg. Eerst bij Familiehulp als poetshulp, maar omdat er meer in het leven was dan poetsen, besloot ik een opleiding zorgkundige te volgen.

Eens de smaak te pakken te hebben van het studeren, ging ik in Duffel voor mijn 3 jarige opleiding HBO5 verpleegkundige, waarna ik onmiddellijk begon te werken in het operatiekwartier te Mechelen. Nadien combineerde ik het werk samen met studeren en behaalde ik een bachelorsdiploma en een banaba als OK- verpleegkundige bij Thomas More en Vives.

Maar omdat ik het patiëntencontact enorm miste in het operatiekwartier, en patiënten wou opvolgen en verzorgen in hun thuissituatie, startte ik 4 jaar geleden in bijberoep als thuisverpleegkundige in Mechelen.

Ik kwam bij Cozorg terecht na mijn verhuis van Mechelen naar Boortmeerbeek. Hier kan ik mijn technische skills afwisselen met de verzorgende hulp. Ik ben een zeer bezige bij, die houdt van afwisseling, en stilzitten zit niet in mijn genen. Zorgen voor andere zit in bloed, zowel in mijn hoofdberoep, mijn gezin, mijn zorgbehoevende ouders en natuurlijk mijn bijberoep.

Samen met het fantastische team van CoZorg zorg ik nu dagelijks voor de noden van elke zorgvrager en staan we steeds paraat met professionele hulp en raad.


SANDRA VAN DER VEKENS - thuisverpleegkundige
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x