ABBY INDIGNE - thuisverpleegkundige

Graag stel ik me even voor.

Ik ben Abby en woon na 18 jaar terug in Boortmeerbeek,  de streek waar mijn roots ligt. Hier ben ik geboren en opgegroeid met mijn 3 broers en mijn ouders. In mijn vrije tijd, hou ik ervan om creatief bezig te zijn met mijn naaimachine, zelf ambachtelijk ijs te maken, tijd door te brengen met familie / vrienden en met mijn dochter Rozalie en vriend uitstapjes te doen. Als de tijd het toelaat probeer ik op school te helpen als actief helpende ouder.

In het Sint-Angela-Instituut in Tildonk heb ik de richting verzorging gestudeerd met de optie thuis- en bejaardenzorg. In het Paramedisch Instituut te Mechelen heb ik nadien verpleegkunde gestudeerd.

Ik heb de voorbije twintig jaar reeds op verschillende plaatsen gewerkt. Zo ben ik begonnen op de dienst revalidatie in het Heilig Hartziekenhuis te Leuven, thuisverpleging bij Solidariteit voor het gezin (nu I-mens), WZC Damiaan te Tremelo en WZC Heist-op-den-berg / Berlaar. In Heist-op-den-berg maakte ik terug deel uit van de dienst thuisverpleging. Het voelde aan als terug thuiskomen, mijn oude liefde herontdekt.

Thuisverpleging betekend voor mij THUISKOMEN, verplegen met het hart op de juiste plaats.  Het mooie is dat ik dit mag doen in de streek die me dierbaar is. Thuiskomen bij mensen thuis en hun helpen in de omgeving waar ze zich thuis voelen.

ABBY INDIGNE - thuisverpleegkundige
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x