ISABELLE AERTS - Thuisverpleegkundige

Mijn naam is Isabelle Aerts, gehuwd en mama van 3 kinderen.

Na mijn studies verpleegkunde in Leuven ben ik aan de slag gegaan in het Sint-Elisabeth ziekenhuis in Ukkel op de dienst Neurologie.

Na 7 jaar heb ik de stap gezet naar UZ Leuven en werkte ik op de dienst borstkanker.

Daar heb ik verpleegkundige zorgen toegediend aan mensen van alle leeftijden. Het waren unieke, leerrijke en intensieve momenten. Heb toen ook ondervonden dat empathie een belangrijk onderdeel is van de zorg. Naast de professionele aanpak hadden de mensen nood aan een luisterend oor. Ook na hun opname in het ziekenhuis. Ze hadden verder verpleegkundige zorgen nodig in hun vertrouwde omgeving.

Daarom heb ik in 2006 mijn keuze gemaakt naar thuisverpleging. Gedurende 14 jaar ben ik werkzaam geweest in regio Leuven.

Nu wil ik mijn ervaring in thuisverpleging verder zetten bij CoZorg. Met aandacht voor kwaliteit van de zorg door een luisterend oor te bieden, de zorgen toe te dienen op een professionele manier en de mensen te ondersteunen in hun vertrouwde thuisomgeving.

Ik ben dan ook blij dit te kunnen verwezenlijken bij CoZorg en samen met de collega’s er een mooi project van te maken met het hart op de juiste plaats.

ISABELLE AERTS - Thuisverpleegkundige
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x