Quote

format_quote
star
star
star
star
star

Lieve dames van Cozorg Haacht, Jullie hebben gedurende 2 maanden dagelijks de wonden verzorgd na mijn operatie (borstreconstructie). Elke dag stonden jullie aan de deur met een glimlach. Ik werd heel goed verzorgd. Alles is prima genezen en dat is dankzij jullie werk. Heel professioneel en ook met een hart want het korte babbeltje, de oprechte bezorgdheid die ik voelde… dat deed deugd. Jullie zijn schatjes. Dikke merci!

Isabelle - Tildonk

format_quote
star
star
star
star
star

Zo een thuisverplegingsteam wenst toch iedereen die zorg nodig heeft! Zij geven de zorg die je wenst op jouw tempo, ze staan 's morgens, 's middags en 's avonds klaar met raad en daad, en heb je eens een slechtere dag, dan luisteren ze naar jouw verhaal, gaan mee opzoek naar een oplossing en geven zo je dag weer zin. Het is steeds het vertrouwde team dat je kent en je dag na dag verwent. Dat verdient een dikke tien, bedankt dat jullie zo een topteam vormen

Marjan - Haacht

format_quote
star
star
star
star
star

Topteam, altijd met de glimlach, geen zorg te veel en tijd voor een babbeltje, respect voor de patiënt staat hier hoog aangeschreven . Ik wil dit thuisverplegingteam dan ook iedereen aanraden. Bedankt Veerle en je team voor de nu toch al maandenlange goede zorgen.

Krista - Tildonk

format_quote
star
star
star
star
star

Gewoon top! Bedankt voor de goede zorgen, de aandacht, de tijd en de info.

Fam. C. - Haacht

format_quote
star
star
star
star
star

In naam van onze ouders willen we CoZorg 10 op 10 geven, ze zetten zich volledig in voor de patiënten, niets is teveel. Men is behulpzaam en van alles op de hoogte.

Fam. M. - Haacht

format_quote
star
star
star
star
star

Super fijne verzorging! Een echte aanrader.

J. C. - Winksele

format_quote
star
star
star
star
star

Eind december kwam ik bij Veerle van CoZorg voor de verzorging van een chronische wonde. Zij neemt tijd voor mijn verzorging en evalueert mijn wonde regelmatig. Bij haar kan ik terecht met al mijn vragen. Als je verzorging nodig hebt, ben je bij CoZorg in goede handen.

R. N. - Haacht

format_quote
star
star
star
star
star

We, en vooral mijn papa, zijn super blij met de goede professionele thuisverpleging. Heel attent en bezorgd over het welzijn van de patiënt. Elke dag vriendelijk opgewekt geeft moed om beter te worden. Het beste moment van mijn papa zijn dag!

H.D.V. - Kampenhout

format_quote
star
star
star
star
star

Eind oktober van vorig jaar werd bij mij een urostoma geplaatst. Sedert het begin van dit jaar wordt deze stoma drie keer per week verzorgd door de verpleegkundigen van CoZorg. Ze komen steeds stipt langs op het afgesproken tijdstip. Nog nooit is er een lek geweest zodanig dat ik meestal zelfs vergeet dat ik een stoma heb. Ook dat maakt mijn leven comfortabel. Dus ik ben zeer tevreden over heel de lijn.

W.M. - Tildonk

format_quote
star
star
star
star
star

Zeer professionele zorg, persoonlijke, betrokken aanpak en een vlotte bereikbaarheid en communicatie, meer hoeft dat niet te zijn. Wij zijn heel tevreden met de hulp van CoZorg! Een aanrader!

Fam M. - Erps-Kwerps

format_quote
star
star
star
star
star

We zijn dankbaar dat het mogelijk was dat ons moeder tot op het laatst in haar vertrouwde omgeving is kunnen blijven. Dit was mogelijk door jullie betrokkenheid en door de goede zorgen welke ons moeder van jullie heeft gekregen. Daarvoor: een welgemeende dank je wel voor wat je hebt gegeven!

Fam O. - Winksele

format_quote

Met CoZorg wens ik de toenemende groep zorgbehoevende ouderen te helpen en hen een zorgeloze en comfortabele oude dag thuis te schenken, omringd door de mensen die ze kennen. Hun familieleden wil ik de kostbare tijd teruggeven om zonder zorgen de nodige quality-time te kunnen beleven met hun familielid.

Veerle Vandoren

format_quote

Vertrouwen, dienstbaarheid en efficiëntie staan voor ons centraal!

team CoZorg

keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x