VEERLE VANDOREN - thuisverpleging

Bedankt voor uw interesse in CoZorg. Mijn naam is Veerle Vandoren. Ik ben gehuwd, moeder van drie kinderen en reeds tien jaar actief in diverse delen van de zorgsector.

Na mijn opleiding als Bachelor in de Verpleegkundige aan de KHLeuven en als Master in de Verpleegkunde aan de KULeuven ging ik aan de slag in het UZLeuven op de dienst harttransplantatie. Daar kwam ik in contact met mensen in zeer diverse zorgsituaties en leerde ik dat zorg niet stopt bij het verlaten van het ziekenhuis. Vooral bij oudere patiënten bleek dat de continuïteit van zorg moeilijk te realiseren was in een thuissituatie. Mijn interesse voor de ouderenzorg werd hier gewekt.

Het was voor mij dan ook een logische volgende stap om de overstap te maken naar het woon- en zorgcentrum Onze Lieve Vrouw van Lourdes in Erps-Kwerps waar ik aan de slag ging als afdelingscoördinator en verantwoordelijk was voor een afdeling van 41 bewoners.

Uit de gesprekken die ik er doorheen de jaren met de bewoners en hun familieleden voerde, leerde ik dat de juiste zorg bieden in de thuisomgeving niet altijd zo evident is. De stress die hiermee gepaard gaat, weegt zwaar op de zorgbehoevende en zijn mantelzorgers. Er blijft dan ook weinig tijd over om op een ongedwongen manier met elkaar te kunnen omgaan. 

Daarnaast blijft er tijdens het verblijf in een woonzorgcentrum telkens één rode draad terugkomen; hoe goed we ook ons best doen om onze bewoners met goede zorgen te omringen en een nieuwe thuis te bieden, de eigen thuis kunnen we nooit vervangen.

Deze ervaringen hebben mij ertoe aangezet om mij te verdiepen in thuiszorg en thuisverpleging en te beginnen met CoZorg. Zo hoop ik uw droom en deze van veel anderen te realiseren: namelijk langer thuis te kunnen wonen in de vertrouwde omgeving, zonder u te moeten verliezen in de dagelijkse beslommeringen van de zorg en de administratie die hierbij komt kijken.

Dit kan op diverse manieren, van thuisverpleging tot een all-in traject waarin ik u en uw mantelzorgers bijsta met raad en daad. Eén persoon waar u met al uw vragen terecht kan en die naast het geven van advies ook alles voor u regelt en opvolgt.

Ik kijk er alvast naar uit om u te ontmoeten en samen met u op weg te gaan.

Veerle Vandoren.


Wat u van mij mag verwachten?

- Expertise

- Een snelle en efficiënte communicatie

- Een luisterend oor

- Een oplossingsgerichte houding waarbij u steeds centraal staat

- Gedrevenheid en vastberadenheid om het beste voor u te realiseren

thuisverpleging   -   thuiszorg   -   verpleging aan huis   -   verpleegkundige

VEERLE VANDOREN - thuisverpleging
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x