Zorgtraject

Het zorgtraject: CoZorg staat voor u klaar 24 op 24 en 7 op 7!

U zoekt niet alleen een eerste advies of een zorgplan, maar een betrouwbare partner die altijd voor u klaar staat met raad en daad? Dan is het zorgtraject van CoZorg de ideale oplossing voor u. Na het eerste gratis gesprek waarbij onze thuiszorgconsulent uw situatie in kaart gebracht heeft en zich een beeld heeft gevormd van wat uw noden zijn, start zij met het opmaken van een zorgplan. Hierin brengt zij voor u in kaart welke zorgverleners er bij u in de buurt zijn die u kunnen helpen en polst zij hun naar hun beschikbaarheid . Daarnaast bekijkt zij ook welke steunmaatregelen en subsidies voor u interessant zijn.


Tijdens een tweede gesprek overloopt zij met u het zorgplan dat zij opgesteld heeft en dat zal dienen als basis voor uw zorgtraject. Na dit gesprek kunnen er nog aanpassingen aangebracht worden aan het plan op basis van uw opmerkingen.  Indien u akkoord bent met het opgestelde zorgplan dan gaat onze thuiszorgconsulent voor u aan de slag. Zij contacteert de in het zorgplan voorgestelde zorgverleners en bespreekt met hun nogmaals de timing waarop zij kunnen starten. 

Zij zorgt ervoor dat de alle diensten perfect op elkaar afgestemd worden en staat ook in voor de continuïteit van de zorg. Indien één van de zorgverleners wegvalt, gaat zij voor u op zoek naar een vervanger en probeert zij deze, indien mogelijk, in te passen in het geheel zodat de zorg zo min mogelijk verstoord wordt. Daarnaast bezorgt zij u ook een zorgteamformulier. Hier vindt u alle contactgegevens van de door CoZorg ingeschakelde diensten terug zodat u hen kan contacteren mocht u dit wensen en mocht dit nodig zijn.

Behalve het organiseren en coördineren van uw zorgtraject zorgt onze thuiszorgconsulent  ook voor de aanvragen van de subsidies en eventuele andere vormen van steun waar u recht op heeft. Als onderdeel van het zorgtraject volgt zij deze ook op en staat ze ook in voor de hernieuwing van deze aanvragen.

Binnen het zorgtraject kan u ook beroep doen op uw eigen zorgconsulent. Deze staat voor u klaar 7 dagen op 7 en is in geval van nood ook 's nachts bereikbaar.* Op deze manier hebt u de geruststelling dat er een zorgprofessional voor u klaar staat om u met raad en daad bij te staan. 

Wat de looptijd van het zorgtraject betreft, deze is flexibel. De minimale looptijd is drie maanden en kan nadien maandelijks verlengd worden. Dit biedt u de mogelijkheid om een beroep te doen op CoZorg voor een korte periode (vb. bij de revalidatie na een ziekenhuisopname) en u te laten ondersteunen door een expert die de zorg voor u snel en efficiënt organiseert en coördineert. Natuurlijk kan u ook voor een langere periode terecht bij CoZorg. In dat geval werken wij met jaarcontracten die aan het einde van het jaar steeds stilzwijgend verlengd worden. 

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons nu voor een eerste gratis gesprek.

* Nachtelijke oproepen vallen onder de wachtdienst en worden apart gefactureerd.

Zorgtraject
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x